LeuvenSalsa!

LeuvenSalsa! is een Leuvense Latin dansschool die in 2005 is opgestart door Carl Hourcau. We bieden danslessen in verschillende stijlen aan. Daarnaast organiseren we fuiven, het Leuven Salsa Festival, de Salsa in Toscana vakanties en andere evenementen waarin plezier en kwaliteit samengaan.

LESSEN

LeuvenSalsa! biedt danslessen aan in salsa, tango, ladies' technique & styling, samba en bachata.

Heel belangrijk voor ons is dat alle lessen twee belangrijke kenmerken bevatten: 'kwaliteit' en 'plezier'

Onze lessen hebben steeds een duidelijke structuur en kaderen in een globaal didactisch plan. Leren dansen vraagt tijd en onze docenten leiden u door dit proces. De LeuvenSalsa! docenten kenmerken zich door hun didactische vaardigheden maar ook door hun toewijding en vriendelijkheid. Hierdoor creëren ze een goede dans- en leeromgeving. Onze docenten verbeteren voortdurend hun didactische en danstechnische vaardigheden. Voor meer details over de docenten, zie de pagina die hieraan gewijd is op de website.

Onze lessen vinden plaats op verschillende locaties in Leuven, allemaal in goed uitgeruste danszalen.

LEREN DANSEN

Om te leren dansen is er meer nodig dan enkel lessen volgen. Oefenen is heel belangrijk en daarom organiseren we twee maal per week gratis dansavonden (in Café Manger op de Oude Markt elke maandag en woensdagavond).

UITDAGINGEN EN VARIËTEIT

Om vooruitgang te maken is het goed om nieuwe input te krijgen van andere docenten. We nodigen daarom regelmatig gastdocenten uit die ons uitdagen met andere stijlen en een andere manier van lesgeven. De wereld van de Latin dans is zeer verscheiden. We tonen deze variëteit graag tijdens het 'Leuven Salsa Festival' dat we twee keer per jaar organiseren en de 'Salsa in Toscana' stages die we elke zomer organiseren.

OP AANVRAAG

We geven ook privélessen, initiaties, demonstraties en teambuilding activiteiten voor bedrijven, op festivals of voor vrijgezellenfeesten.


schedule new classes
schedule new classes
schedule all classes